1. Koliko brojeva sadrži kolekcija i kako je sačinjena?
Kolekcija je sačinjena od 140 brojeva. U svakom broju ćete naći časopis i komponente za sastavljanje fantastične makete Titanika u razmeri 1:200. Izvanredna maketa od drveta i metala sa iznenađujućim efektima: svetlosnim, zvučnim, parom koja izlazi iz dimnjaka. A uz to, u svakom broju ćete naći i uputstvo za montažu, kao i priče o Titaniku koje će vas oduševiti.
Sadržaj dela
Da biste skinuli sadržaj dela, kliknite ovde
2. Koliko često će izlaziti časopis?
Prvi broj na kioscima izlazi od ponedeljka 27. februara 2023. Drugi broj izlazi od ponedeljka 13. marta 2023. Treći broj izlazi od ponedeljka 27. marta 2023. Časopis će izlaziti jednom u dve nedelje do broja 10, a zatim jedanput nedeljno.
Izlaziće na kioscima ponedeljkom.
3. Koliko košta?
Prvi broj na kioscima iznosi 99 din. Drugi broj iznosi 799 din. Svaki naredni broj iznosi 1199 din (izuzev u slučaju promene poreske stope). Izdavač zadržava pravo izmene cene brojeva časopisa u slučaju značajnog povećanja cene proizvodnje i/ili transporta.
4. Potrebna Vam je pomoć oko montaže?
Pišite nam na titanik.hachette@gmail.com i pomoći ćemo Vam da razrešite sumnje i eventualne probleme u vezi sa montažom ukoliko na njih naiđete.